کلید اتوماتیک
هیچ محصولی یافت نشد
از کلیدهای محافظتی پرکاربرد در حوزه برق صنعتی، می توان به انواع کلید اتوماتیک اشاره کرد. درحقیقت، تمامی این کلیدها، وظیفه محافظت از مدار در برابر اتصال کوتاه یا اضافه بار در تجهیزات روشنایی و سیستمهای صنعتی را برعهده دارند. به بیان ساده تر، کلیدهای اتوماتیک، بهطور خودکار درصورت بروز افت بیش از حد ولتاژ یا ایجاد جریان برگشتی، همچنین در برابر حرارت ناشی از جریان بالا، به سرعت برق ورودی به مدار را قطع کرده و از آسیب جدی به سیستم جلوگیری میکنند؛ ازهمین رو، اگر تصمیم دارید از تجهیزات و سیستمهای خود در برابر نوسانات الکتریکی محافظت کنید، بهتر است در همین صفحه از سایت پارس تارا برای خرید و مشاهده قیمت کلید اتوماتیک بر روی محصول مورد نظرتان کلیک کنید. در ادامه، بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت.
انواع کلید اتوماتیک کدام است؟
به طورکلی، کلیدهای اتوماتیک در دو نوع کلید اتوماتیک کمپکت MCCB و کلید اتوماتیک هوایی ACB طراحی و تولید میشوند. این کلیدها باتوجه به کاربرد و نوع طراحی، در دو دسته بندی فشارضعیف و فشارقوی قرار میگیرند. کلیدهای اتوماتیک فشارضعیف به طور معمول برای باز و بسته کردن مدار در جریانهای کم به کار رفته و کلیدهای فشارقوی یا قدرت برای ولتاژهای بالا مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه، دو نوع کلید اتوماتیک کمپکت و هوایی را به طور کامل بررسی میکنیم؛ همچنین، شما میتوانید برای خرید و قیمت کلید اتوماتیک، در همین بخش از سایت پارس تارا، محصول موردنظرتان را انتخاب کنید.
کلید اتوماتیک کمپکت MCCB چیست؟
کلیدهای اتوماتیک کامپکت درحقیقت یک کلید سه وضعیتی است که در مقایسه با کلیدهای دژنکتور و هوایی، ابعاد کوچکتری دارد. محدوده عملیاتی این کلیدها از 16 الی 1600 آمپر بوده و به خوبی از جریانهای کاری پایین در سیستمهای مختلف پشتیبانی میکند. از ویژگیهای کلید اتوماتیک کمپکت MCCB یا Moulded Case Circuit Breaker میتوان به قابلیت تنظیم آستانه جریان قطع اشاره کرد.
این مدل کلیدهای اتوماتیک به طور معمول در انواع تک پل تا 4 پل تولید میشوند که نمونههای 2 پل و 4 پل آنها برای حفاظت از نول در کنار سایر فازها استفاده میشوند. به طورکلی، این نوع کلید وظیفه حفاظت از مدار در مقابل اضافه بار و اتصال کوتاه را برعهده دارد؛ با این حال، با اضافه کردن سایر تجهیزات به کلید اتوماتیک کمپکت MCCB میتوانید برای حفاظت در برابر افت ولتاژ، بالا رفتن دمای تجهیزات و موارد دیگر، از آن کمک بگیرید.
کلید اتوماتیک هوایی ACB چیست؟
کلید هوایی (Air Circuit Breaker) که با نماد ACB نیز شناخته میشود، در دسته انواع کلید اتوماتیک فشارضعیف قرار میگیرند. این نوع کلیدها برای جریانهای بالا یعنی در محدوده 630 الی 6300 آمپر طراحی و تولید شدهاند. ازآنجاییکه نوع عملکرد سیستم اطفای جرقه در این کلیدها در هوای آزاد اتفاق میافتد، به آنها کلید هوایی میگویند. کلیدهای هوایی نسبت به کلیدهای کامپکت دارای قدرت قطع بالاتری هستند؛ ازهمین رو، علاوه بر قطع و وصل مدار، برای حفاظت از کل شبکه نیز کاربرد دارند.
ازطرفی، رلههای میکرولوجیک الکترونیکی کلیدهای هوایی باعث شده تا بتوان برای محافظت در برابر اتصال کوتاه، نوسان ولتاژ، اضافه بار، افزایش حرارت تجهیزات خط، کاهش و افزایش فرکانس، خارج شدن ژنراتورها از حالت سنکرون و ...، بتوان از این کلیدها استفاده کرد. کلید اتوماتیک هوایی ACB با هر بار عملیات، به صورت دستی یا اتوماتیک به مدار بازمیگردد؛ همچنین، در دو نوع فیکس و کشویی و با موتور برای راه اندازی خودکار و بدون موتور در بازار وجود دارد. برای اطلاع از شرایط خرید و قیمت کلید اتوماتیک، کافی است با کارشناسان پارس تارا تماس بگیرید.
انواع کلید اتوماتیک کمپکت MCCB کدام است؟
کلیدهای اتوماتیک کامپکت با توجه به نوع ساختار رلههای داخلی شان در دستههای فیکس و قابل تنظیم تقسیم بندی میشوند؛ البته نوع جدیدی از این کلیدها نیز با عنوان کلیدهای اتوماتیک کامپکت قابل تنظیم الکترونیکی وجود داشته که شباهت زیادی به کلیدهای هوایی دارند. در ادامه این بخش، با جزییات بیشتری به معرفی این محصولات میپردازیم.
کلید اتوماتیک کمپکت قابل تنظیم یا حرارتی
این نوع کلیدها درحقیقت نوعی قطع کنندههای اتوماتیک هستند که برای مدارهای برق صنعتی فشارضعیف کاربرد دارند. کلید اتوماتیک کمپکت قابل تنظیم، هرگونه اضافه جریان ناگهانی که در اثر اتصال کوتاه یا اضافه بار ایجاد میشود را شناسایی کرده و به سرعت مدار را قطع میکند تا از آسیب به تجهیزات جلوگیری کند. کلیدهای قابل تنظیم یا حرارتی در فیدرهای ورودی یا خروجی تابلو برقهای صنعتی فشارضعیف نصب میشوند؛ با این حال، میتوان مشخصههای فنی آنها را برای شناسایی جریانهای سنگین و ناگهانی مدار تنظیم کرد.
کاربرد کلیدهای کمپکت حرارتی قابل تنظیم برای محافظت در برابر اتصال کوتاه و اضافه بار در موتورهای الکتریکی و سیستمهای روشنایی در مصارف صنعتی و ساختمانی است؛ همچنین، برای حفاظت در برابر برگشت جریان و شناسایی افت ولتاژ و قطع مدار نیز به کار میرود. بد نیست بدانید که به طور معمول، جریان اسمی در کلید اتوماتیک کمپکت قابل تنظیم حرارتی از 25 تا 630 آمپر با قدرت اتصال کوتاه 36 تا 65 کیلو آمپر خواهد بود.
کلید اتوماتیک کمپکت فیکس یا غیرقابل تنظیم
کلید اتوماتیک غیرقابل تنظیم یا Non-Adjustable MCCB به کلیدهای اتوماتیک کامپکتی میگویند که فاقد تنظیم رلههای حفاظتی هستند. جریان اسمی این مدل کلیدها از 16 الی 250 آمپر با قدرت قطع اتصال کوتاه 36 کیلو آمپر است. برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد خرید و قیمت کلید اتوماتیک، با کارشناسان فروش سایت پارس تارا تماس بگیرید.
کلید اتوماتیک کمپکت فیکس یا غیرقابل تنظیم برای محافظت از مدار در برابر اضافه بار و اتصال کوتاه، در فیدرهای ورودی و خروجی تابلوی برق نصب میشود. از کلیدهای اتوماتیک فیکس، برای ولتاژهای AC و DC استفاده میکنند.
کلید اتوماتیک الکترونیکی
یکی از جدید ترین انواع کلید اتوماتیک، کلیدهای اتوماتیک کامپکت قابل تنظیم الکترونیکی است. عملکرد این مدل کلیدها، شباهت زیادی به کلیدهای هوایی دارند؛ چرا که برای حفاظت از تجهیزات و سیستمها، از رله میکرو لاجیک استفاده میکنند؛ ازطرفی، تجهیزات جانبی متنوعی دارند؛ به همین دلیل، این قابلیت را در اختیار کاربر قرار میدهند تا به صورت دستی یا اتوماتیک کلید را کنترل کند. به طور معمول، جریان اسمی کلید الکترونیکی از 400 تا 800 آمپر با قدرت اتصال کوتاه 85 کیلو آمپر و قابلیت تنظیم جریان است.
قیمت کلید اتوماتیک چقدر است؟
بهطورکلی، انواع کلید اتوماتیک باتوجهبه فاکتورهای الکتریکی مختلفی همچون سطح جریان اسمی قابلتحمل، سطح ولتاژ عایقی، قدرت قطع قابلتحمل و ...، طراحی و تولید میشوند که هر کدام برای پروژه خاصی مورداستفاده قرار میگیرند. این موضوع باعث شدهاست تا کلیدهای اتوماتیک انواع متفاوتی از حفاظتها را در سیستمها پوشش دهند.
ازطرفی، بسیاری از تولیدکنندگان این صنعت با اضافهکردن تجهیزات جانبی و اکسسوریهای مختلف همچون رلههای آندر ولتاژ، شانت، دستههای گردان و موتورهای عملگر به کلیدها، سطح عملکرد آنها را بهینه کردهاند؛ بههمیندلیل، میتوان گفت که قیمت کلیدهای اتوماتیک به عوامل متعددی ازجمله قابلتنظیم یا غیرقابلتنظیم بودن، جریان مجاز، مغناطیسی یا الکترونیکی بودن، برند و شرکت سازنده آنها بستگی دارد. در این بخش از سایت پارس تارا، لیست کاملی از این محصولات برای اطلاع از شرایط خرید و قیمت کلید اتوماتیک در اختیارتان قرار گرفتهاست.
اهمیت خرید انواع کلید اتوماتیک
بدون شک یکی از مهمترین تجهیزات برای حفظ ایمنی در سیستمهای الکتریکی، کلیدهای اتوماتیک هستند. همان طورکه پیشتر به این موضوع نیز پرداختیم، این نوع کلیدها، توانایی قطع برق را در زمان بروز اضافه بار، اتصال کوتاه یا خطای جریان دارند. درحقیقت، این کار باعث شده تا از آسیب دیدن تجهیزات برقی در سیستمهای الکتریکی مختلف همچون مدارهای روشنایی، برق ساختمان و صنعت جلوگیری شود.
برای اطلاع از شرایط خرید و قیمت کلید اتوماتیک متناسب با نیاز پروژه مورد نظرتان، در بین محصولات پارس تارا جستجو کنید. در این فروشگاه اینترنتی، به راحتی میتوانید انواع کلید اتوماتیک را با قیمت مناسب تهیه کنید.
نکات مهم خرید انواع کلید اتوماتیک
کلیدهای اتوماتیک با قطع به موقع مدار در شرایط اضطراری به افزایش طول عمر مفید تجهیزات برقی کمک میکنند؛ همچنین، با حفاظت بهتر در برابر اضافه بار، اتصال کوتاه و سایر نوسانات ولتاژ در شبکه برق، از آسیب دیدگی تجهیزات جلوگیری خواهد کرد؛ ازهمین رو، اگر تصمیم به خرید کلید اتوماتیک تک فاز یا سه فاز برای مصارف خانگی و صنعتی را دارید، بهتر است قبل از آن به نکاتی که در ادامه بیان میکنیم، توجه داشته باشید.
-
جریان اسمی مورد نیاز را به همراه ویژگیهای فنی لازم همچون توان تحمل جریان کوتاه مدت و دقت عملکرد کلید را مشخص کنید.
-
به کیفیت ساخت کلیدهای اتوماتیک و قابلیت اطمینان آنها دقت داشته باشید.
-
مطمئن شوید که تولید کننده یا فروشنده کلیدهای اتوماتیک، گارانتی و خدمات پس از فروش مناسبی را ارائه دهند تا چنانچه در طول عمر محصول، نیاز به تعمیر یا تعویض کلید بود، خیالتان بابت این موضوع راحت باشد.
-
کلید اتوماتیک تک فاز یا سه فاز را باید حداقل 1.5 برابر جریان کار نرمال سیستم انتخاب کنید تا از بارگذاری بیش از حد جریان در مدار جلوگیری شود.
-
ولتاژ کار انواع کلید اتوماتیک باید با ولتاژ سیستم مورد نظرتان، مطابقت داشته باشد.
-
اعتبار شرکت تولید کننده کلیدهای اتوماتیک را بررسی کنید. قبل از خرید محصول میتوانید نظرات سایر مشتریان را نیز مطالعه کنید.
-
دقت داشته باشید که کلید اتوماتیک ویژگیهایی همچون حفاظت در برابر اتصالهای کوتاه، جریان مجاز و حفاظت در برابر حرارت زیاد را داشته باشد.
-
تعداد پل موردنیاز در کلید باید باتوجه به طراحی مدار و تک فاز یا سه فاز بودن در نظر گرفته شود.
-
کلاس ولتاژ و جریان کلید براساس استانداردهای مشخصشده، انتخاب شود.
درنهایت، فرقی نمیکند که قصد خرید کلید اتوماتیک کمپکت MCCB یا کلید اتوماتیک هوایی ACB را داشته باشید، بهتر است مطمئن شوید تا ویژگیهایی همچون قابلیت تنظیم جریان نامی، تنظیم زمان قطع و قابلیت اتصال به سیستمهای کنترل هوشمند را داشته باشند؛ چراکه این قابلیتها به شما امکان کنترل دقیق تر و بهینه تر جریان الکتریکی را خواهند داد. شما میتوانید برای اطلاع از شرایط خرید و قیمت کلید اتوماتیک، با کارشناسان فروشگاه اینترنتی پارس تارا در تماس باشید.
مزایای استفاده از انواع کلید اتوماتیک چیست؟
انواع مختلفی از کلیدهای اتوماتیک توسط تولیدکنندههای حوزه برق صنعتی، طراحی و تولید میشوند که هر کدام ویژگیهای فنی خاصی دارند؛ با این حال، تمامی این کلیدها مزایای زیر را به همراه دارند:
-
قابلیت تعویض مدار الکتریکی
-
امکان قطع جریان مدار درصورت بروز جریانات اتصال کوتاه
-
محافظت از مدار در برابر اضافه بار با عبور بیش از حد جریان
-
حفاظت بهتر در برابر نوسانات و سایر اختلالات شبکه برق
-
کاهش احتمال آسیب دیدگی تجهیزات و سیستمها بر اثر نوسانات ولتاژ
-
افزایش طول عمر مفید تجهیزات با محافظت و قطع به موقع مدار در شرایط نوسانی
-
امکان راه اندازی و بازیابی سریعتر سیستم پس از قطع برق
-
کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری تجهیزات در طولانیمدت
درنهایت، برای افزایش ایمنی و قابلیت اطمینان سیستمهای خود، اگر تصمیم به خرید کلید اتوماتیک کمپکت فیکس یا غیرقابل تنظیم، همچنین کلید اتوماتیک کمپکت قابل تنظیم دارید، کافی است در همین صفحه از سایت پارس تارا سفارش خود را ثبت کنید.
رنج جریان کلیدهای اتوماتیک چقدر است؟
کلیدهای اتوماتیک برای فعالیت در طیف گسترده ای از جریانهای استاندارد طراحی و تولید میشوند؛ با این حال، رنج جریان انواع کلید اتوماتیک کمپکت به ویژه نوع سه فاز، بسیار وسیعتر از کلیدهای هوایی، مینیاتوری، حرارتی و محافظ جان است. به طور معمول، دامنه جریانی آنها از 16 الی 1600 آمپر را پوشش میدهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این مورد، میتوانید در همین بخش بر روی محصول مورد نظرتان کلیک کرده و توضیحات دقیق آن را بخوانید، سپس اقدام به ثبت سفارش کنید.
کاربرد کلیدهای اتوماتیک چیست؟
کلیدهای اتوماتیک براساس رنج جریان، ویژگیهای فنی و نوع آنها، کاربردهای متعددی دارند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
-
حفاظت از انواع موتورهای سهفاز و تکفاز
-
حفاظت از سیستمها و تجهیزات تحت فشار در محیطهای مسکونی، تجاری، اداری و تاسیسات صنعتی
-
جلوگیری از آسیب به تجهیزات در صنایع مختلف همچون سیمان، نفت، گاز، پتروشیمی و مخابرات
-
محافظت از مدارهای مختلف با نصب در ورودی تابلوهای برق
همچنین این موضوع را در نظر داشته باشید که برای انجام تعمیرات دورهای یا وارد کردن دستی و اتوماتیک ژنراتور یا ترانسفورماتور به شبکه با هدف تقویت و تداوم کار سیستم، باید یکی از انواع کلید اتوماتیک را استفاده کرد.
خرید کلید اتوماتیک از پارس تارا
همانطورکه اشاره کردیم، کلیدهای اتوماتیک از تجهیزات بسیار مهم و کاربردی در شبکه توزیع برق هستند که درصورت بروز خطا در سیستم، جریان برق ورودی را قطع میکنند. درحقیقت، این کلیدها که در انواع کلید اتوماتیک کمپکت MCCB و کلید اتوماتیک هوایی ACB تولید میشوند، برای محافظت از سیستمهای الکتریکی همچون سیم و کابل مدار، تجهیزات صنعتی، مدارهای روشنایی در مراکز صنعتی و مسکونی، به کار میروند.
درنهایت، برای اطلاع از شرایط خرید و قیمت کلید اتوماتیک برای مصارف صنعتی و خانگی، کافی است با کارشناسان فروش در پارس تارا تماس بگیرید. این مجموعه انواع کلیدهای اتوماتیک را از بهترین برندهای دنیا با مناسب ترین قیمت در اختیار مشتریان قرار میدهد. به طورکلی، با خرید کلید اتوماتیک، بدون دغدغه میتوانید عملکرد سیستمها و تجهیزات الکتریکی خود را بهینه کنید.